Nefarious (2023)

Nefarious (2023)

Gen film:
Lansat: 14 Apr 2023
IMDB:
6.5
/
10
-
5,023
voturi
Durata:
97 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

În ziua execuției sale programate, un criminal în serie condamnat primește o evaluare psihiatrică în timpul căreia pretinde că este un demon și, în plus, pretinde că înainte ca timpul lor să se termine, psihiatrul va comite el însuși trei crime.

Jordan Belfi
Jordan Belfi
Dr. James Martin
Stelio Savante
Stelio Savante
Detective Russo
Tom Ohmer
Tom Ohmer
Warden Moss
Cameron Arnett
Cameron Arnett
Trustee Styles
Eric Hanson
Eric Hanson
Assistant Warden Anderson
James Healy Jr.
James Healy Jr.
Gate Guard

20 comentarii la “Nefarious (2023)

  1. Un film psihologic, foarte bun, cu actori grozavi. Are impact şi putere de convingere. Mai ales după filmele cu exorcizări, parcă ai fi convins să iei decizii mai bune.

  2. Un film f bun pt cine are cât de cât o afinitate cu credința în Dumnezeu. Pe mine m-a șocat că s-a făcut acest film. În epoca în care trăim, nimeni nu promovează caracterul ascuns al diavolului

  3. da. recital actoricesc/scenariu de exceptie.Cu asa scenariu,regia aproape ca se face singura.O replica memorabila-,,Jucatori din NBA cu salariu de 30 de milioane de dolari strigă:,,Rasism!!,, ,în timp ce poarta adidași facuți de sclavi,, Mișto.

  4. Excepțional ! Am numai cuvinte de laudă ! Un film care chiar nu te poți preface că-l urmărești ;)) Aproape că nu-mi vine să cred că se mai fac filme pe tema asta dar mă bucur 🙂 Sunt de acord cu ce-au zis Cristian și Claudia.

  5. filmul e tare prost gandit….daca tu ca medic permiti unui criminal sa intre in capul tau atunci cum ai ajums medic…..este scandalos sa spui despre film ca este bun cand nu are logica…..si multe din discutii nu au legatura cu cazul pt care a venit psihologul la el….e jalnic din punctul meu de vedere si nu exprima nici un minut de realism bazat pe profesia si profesionalismul psihologului…..iaaaccc

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *