Official Competition (2021)

Official Competition (2021)

Gen film:
Lansat: 17 Iun 2022
IMDB:
7.2
/
10
-
1,997
voturi
Durata:
114 minute
Rating: N-15
Premii:
6 nominalizări

Când un antreprenor miliardar decide în mod impulsiv să creeze un film emblematic, el îi vrea pe cei mai buni. Renumita regizoare Lola Cuevas este recrutată pentru a pune la cale acest proiect ambițios.

Penélope Cruz
Penélope Cruz
Lola Cuevas
Antonio Banderas
Antonio Banderas
Félix Rivero
Oscar Martínez
Oscar Martínez
Iván Torres
José Luis Gómez
José Luis Gómez
Humberto Suárez
Irene Escolar
Irene Escolar
Diana Suárez

6 comentarii la “Official Competition (2021)

  1. FANTASTIC ❗❗❗ MULȚUMESC o interpretare fascinantă a ceea ce ESTE viața din spatele PELICULEI , o idee genială despre superficialitatea în care este „învăluită” această LUME a actorilor . Tematica Ego-ului este fantastic redată chiar în acest MINIMALISM scenografi c în care trăirile personajelor sunt esențiale față de cadrul unor obiecte ….. etc. MULȚUMESC

  2. Doua remarci:
    1. e al doilea film in care pe Antonio Banderas il vad actor adevarat, nu macho spectacular (primul a fost un Almodovar)
    2. nu urmeaza cliseele si temporizarea filmelor comerciale. Falsa intriga o afli din expunere, punctul culminant si deznodamantul sunt false, pentru ca adevarata intriga e finalul filmului. Genial!

  3. Cri-mi-nal! Citind descrierea,pot spune ca nu m-a atras subiectul in prima faza.Zic,sa-l vad,e cu Banderas,totusi.Are niste scene care te urmaresc ,unele te fac sa razi copios.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *