Romper Stomper – Confruntarea (1992)

Romper Stomper – Confruntarea (1992)

Gen film:
Lansat: 12 Noi
IMDB:
6.8
/
10
-
36,170
voturi
Durata:
94 minute
Rating: N-15
Premii:
8 premii & 7 nominalizări

Naziștii din Melbourne își varsă furia pe localnicii vietnamezi pentru că li se pare că aceștia ar amenință puritatea rasială. În cele din urmă vietnamezii decid să ia măsuri, îi înfruntă pe naziști și reușesc să-i pună pe fugă. O femeie predispusă la atacuri de epilepsie însoțește ceata de naziști și îi ajută la fuga din fața justiției. Dar boala ei este tot un semn al impurității.

6 comentarii la “Romper Stomper – Confruntarea (1992)

  1. Fata de asta,American History X e mititel. Un film impresionant ,captivant,cu Russel Crowe intr-unul dintre cele mai bune roluri ale sale.

  2. Foarte realist filmul,dur si socant.Aia arata a skinheads,nu Eduard Northon in American History X.Amatorii de filme americane nu inteleg diferenta.Ala american se vrea un film moralizator,in care raii se indreapta si-si reneaga trecutul,devenind mielusei zburdand pe pajiste.Hollywood.

  3. Fara floricele,dur si realist,pe astia chiar ii vezi ca pe niste skinheads adevarati.E taticul filmelor de genul asta,m-a impresionat foarte tare cand l-am vazut prima data.Si l-am tot revazut.Cine intelege,bine,cine nu,sa manance popcorn uitandu-se la filme hollywoodiene.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *