The Dead Don’t Die (2019)

The Dead Don’t Die (2019)

Gen film:
Lansat: 14 Iun 2019
IMDB:
5.9
/
10
-
11,506
voturi
Durata:
104 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Locuitorii orașului Centerville se trezesc invadați peste noapte de o hoardă de zombi.

Bill Murray
Bill Murray
Cliff Robertson
Adam Driver
Adam Driver
Ronald Peterson
Tilda Swinton
Tilda Swinton
Zelda Winston
Chloë Sevigny
Chloë Sevigny
Mindy Morrison
Tom Waits
Tom Waits
Hermit Bob
Steve Buscemi
Steve Buscemi
Farmer Miller
Danny Glover
Danny Glover
Hank Thompson

9 comentarii la “The Dead Don’t Die (2019)

  1. Nu va luati dupa comentariile de mai sus. habar nu au cinematografie si actorie. probabil au vazut doar filme comerciale toata viata lor si chiar daca filmul incearca un stil din anii 80 mie mi se pare f bun si nu e deloc o mizerie. E marca JIM JARMUSCH si cine stie despre acest regizor stie ca nu foloseste o cinematografie si un stil de duzina ci are ceva aparte. Altfel nu ar fi jucat toate numele mari din distributie in filmul asta. La fel ca si Tarantino, Jarmusch e cunoscut sa-si foloseasca actori cu care a mai colaborat, vezi Tom Waits…pana si Steve Buscemi apare, cunoscut pt aparitiile in filmele lui Tarantino. Nu trebuie privit cu un ochi critic, trebuie privit relaxat, ca pe o opera de arta, cadru cu cadru, cu atentia pe detalii. asa cum zice si un personaj la un moment dat. Dar cum am scris mai sus, Jarmusch nu e pt toata lumea si recomand inainte a se vedea alte capodopere de ale lui, e un regizor de nisa, neconventional. Si am fost placut surprins sa vad ca inca mai creeaza si colaboreaza cu nume mari ale industriei. Filmul e genial pe alocuri, de un umor negru. Recomand doar pt iubitorii de cinema.

  2. superb 🙂
    mi-a placut sa vad capul Selenei Gomez in mana tipului si mai facind si cu ochiul.
    un film despre pasivitate si acceptarea sortii cand stii ca lumea se sfarseste. scenariul e dinainte cunoscut, atat pentru oameni cat si pentru pamant. zombii suntem toti. nu putem muri pentru ca suntem morti . e o critica la adresa complacerii si consumerismului. civilizatia e deteriorata iremediabil iar boschetarul ala e artistul, Jarmusch, cu privirea corecta asupra lucrurilor, il vedem la final rumegind deopotriva un copan de pui crescut si fript liber, precum si glosind despre nepasarea ce doare si ne termina 🙂
    se poate vedea, e distractiv, nicidecum trist, chiar mai bun decat filmele cu zombii , deci o intrebuintare mai desteapta a zombiilor decat aia obisnuita.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *