The Notebook – Jurnalul (2004)

The Notebook – Jurnalul (2004)

Gen film:
Lansat: 25 Iun 2004
IMDB:
7.9
/
10
-
466,116
voturi
Durata:
123 minute
Rating: AP-12
Premii:
12 premii & 10 nominalizări

Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval și se îndrăgostesc. Părinții ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută, și hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah. Allie a așteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulți ani hotărăște să se logodească cu Lon, un chipeș soldat american. Măcinată încă de dragostea pe care o nutrește față de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia și constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah și proaspătul ei logodnic.

Rachel McAdams
Rachel McAdams
Allie Hamilton
Ryan Gosling
Ryan Gosling
Noah Calhoun
Gena Rowlands
Gena Rowlands
Allie Calhoun
Sam Shepard
Sam Shepard
Frank Calhoun
Joan Allen
Joan Allen
Anne Hamilton
James Marsden
James Marsden
Lon Hammond Jr.
David Thornton
David Thornton
John Hamilton

7 comentarii la “The Notebook – Jurnalul (2004)

  1. un film extraordinar..recomand celor ce cred in iubirea adevarata..trecand de granita superficialitatilor ..acest film este potrivit pentru oamenii care aprecieaza micile gesturii dar adevarate.

    1. M-am copleșit, pot spune că am vizionat zeci poate sute de filme de dragoste dar pentru mine acesta depășește cu mult tot ceea ce am văzut până acum.

  2. Urmeaza-ti dragostea intotdeauna,indiferent de consecinte,asa ca protagonistii nostri.Daca nu o sa o faci,o sa regreti si o sa ratacesti toata viata cautandu-l pe el /cautand-o pe ea…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *