The Predator – Predatorul (2018)

The Predator – Predatorul (2018)

Lansat: 14 Sep 2018
IMDB:
5.9
/
10
-
30,746
voturi
Durata:
107 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 8 nominalizări

Din cele mai îndepartate colțuri ale universului până în pădurile din sudul Georgiei, vânătoarea se întoarce în noua serie Predatorul, o reinvenție explozivă sub marca Shane Black. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai letali ca niciodată. Doar o echipă fără căpătâi de foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă pot preveni sfârșitul rasei umane.

Boyd Holbrook
Boyd Holbrook
Quinn McKenna
Olivia Munn
Olivia Munn
Casey Bracket
Trevante Rhodes
Trevante Rhodes
Nebraska Williams

4 comentarii la “The Predator – Predatorul (2018)

  1. filmul din seria predator nu ma dezamagit nici acuma ma refer pe partea cu predatori insa actorii foarte slab cel puti actorul principal nare nicio treaba,insa filmele avp 1-2004 predator 2010 sunt cele mai reusite si pe partea de predatori si pe partea de actori foarte reusite ,avp2-2007 requirem nu prea ma inpresionat actori de 2 lei si scene slabe

  2. Fiule, daca nu stii sa scrii in limba ta materna, crede-ne ca nu ne intereseaza comentariile tale. E greu de crezut ca un ´´aroman** ca tine va atrage criticii de partea ta. Sincer, pune mana pe o carte de gramatica. PS: Arunca-te de la 9 si ramai acolo unde vei cadea. O spun pt ca cei ca tine sunt in stare sa se ridice. Vezi ca maine seara e partea a doua din Harry Potter. Nu o pierde, e doar pt cei ca tine.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *